AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Den hurtigste adgangskontrol på havnen

Vejle Erhvervshavn servicerer virksomheder, der fragter gods nationalt og internationalt med skib. Skibene sejler kun mellem havne der er ISPS-sikrede. Op til 300 køretøjer kører hver dag ind og ud af Vejle Havns mange porte. Med en BroBizz-løsning til automatisk portåbning er målet om at effektivisere samt lette adgangskontrollen og trafikstyringen,
i samarbejde med BroBizz A/S, KIBO sikring A/S og Vitani Security nået, uden at Vejle Havn er gået på kompris med at opretholde sikkerheden på området.

BroBizz-løsningen blev installeret i foråret 2017 og Vejle Havn har allerede nu 74 køretøjer tilmeldt den nye ordning. For de 74 køretøjer har løsningen betydet en hurtigere og nemmere adgang til havneområdet, samtidig med at det har lettet administrationen ved portenen betydeligt. Med den nye løsning kan lastbiler køre direkte igennem portene og således slippe for særlige adgangskort eller fjernbetjeninger.

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten
siger Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

En langsigtet løsning med økonomisk fornuft i
Vejle Havns lille portnerhus, der i 2015 blev belønnet med Vejle-prisen for sin arkitektur, er blevet nedlagt da der ikke længere er behov for at have portnere siddende for at lukke lastbiler og andre besøgende ind på havnen. Før i tiden sad der personale fra klokken 06-16 på alle hverdage, men alle de lastbiler, der kom uden for dette tidsrum skulle benytte en elektronisk fjernbetjening. Løsningen var for dyr og ufleksibel og den nye elektroniske løsning er helt i tråd med, hvad mange andre havne og parkeringsområder gør idag.
En BroBizz kan kodes, så chauffører og andre, der registreres og godkendes her, også kan bruge den til at åbne havnens porte. Det system, er indført på de to hovedporte på Syd- og Nordkajen samt ved portene i den modsatte ende af havnen.

Øger serviceniveauet med ‘hjælp til selvhjælp’
Et stort dagligt flow af biler kræver planlægning og kan være tungt administrativt. Med Nedap AEOS som adgangskontrol automatiseres mange manuelle rutiner og imødekommer et ønske om, i højere grad at anvende teknologien. For kunderne på Vejle havn betyder det, at de kan forhåndsregistere deres ankomst via Vejle Havns hjemmeside. På den måde er de selv med til at sikre en mere smidig gennemstrømning via deres BroBizz, som mange lastbiler allerede har monteret i forruden.

Mine kollegaer og jeg er meget glade for løsningen med BroBizz, da det er betydelig lettere at komme ind, især når vi kører på både nord- og sydkajen. Vi oplever ingen besvær med opsætningen og selvom tiden man sparer ikke er meget, er det med at man ikke når at blive sur eller irriteret over at skulle vente foran en lukket port rigtig dejlig
siger Jan Andersen, chauffør hos Henrik Sørensen.

Skærpet krav til sikkerheden med nye ISPS regler
Førergodkendelse og logning sker i adgangskontrolsystemet, AEOS fra Nedap. De chauffører, der anvender en fjernbetjening eller et kort til at åbne portene i havnens terrorsikringshegn kan fortsat bruge det. Det sikrer at kontrollen ikke mistes med det nye system. Alle bliver kontrolleret og der bliver taget et billede af alle biler, der kører ind gennem havnens porte. Vejle Havn bibeholder på denne måde en dokumentation for, hvem der kommer ind og ud af havnens lukkede områder, samtidig med, at de mange regler for terrorsikring overholdes.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Effektiviseret og lettet flow af køretøjer via BroBizz og en mekanisk portløsning.
  • Automatisering af manuelle processer og lettet adgangskontrol med førergodkendelse og logning i Nedap AEOS.
LEVERET I SAMARBEJDE MED