AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Biometri til fraværsregistrering

For at holde styr på fraværet blandt eleverne har UCRS de sidste mange år anvendt fingeraftrykslæsere. “Læserne sparer os en masse tid på fraværsregistrering, idet processen foregår automatisk“, fortæller Teamleder for IT-afdelingen Dennis Pedersen. Eleverne skanner sig selv ind og ud og er dermed ansvarlige for sin egen tid. Anvendelsen af fingeraftryk er dog i disse Covid-tider midlertidigt erstattet af plastikkort med indbygget RFID-chip i som studiekortene bliver printet på. Den enkelte elev skanner hermed sit kort på læseren. 

Der er placeret 10 stk. BioLite N2 fingeraftrykslæsere fra Suprema på UCRS.

Fingeraftrykslæserne er købt med mulighed for at anvende disse som adgangskontrol, såfremt det skulle blive aktuelt.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Fingeraftrykslæserne sparer uddannelsesstedet en masse tid, idet processen foregår automatisk