AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Biometri skaber værdi hos Beckhoff

Beckhoff er en tyskejet automationsvirksomhed, som etablerede sig på det danske marked i 2005. I dag er Beckhoff Automation at finde i mere end 75 lande, hvor der tilbydes automationsløsninger til alle industrier. Beckhoff flyttede i foråret 2020 ind i et nyt domicil i Kolding – et domicil der i dén grad kan karakteriseres som værende en intelligent og smart bygning. Domicilet er forsynet med Beckhoff ’s egne teknologiske løsninger indenfor bygningsautomation, og derudover tilpasser bygningen sig den enkelte medarbejder både hvad angår lys, varme og indeklima, som bl.a. styres automatisk efter hvor medarbejderen befinder sig.

På hovedkontoret er der ligeledes etableret AEOS som adgangskontrolsystem kombineret med biometriske læsere fra IDEMIA. Vores samarbejdspartner, Kjærgaard, har leveret sikringsløsningen og Anders Bjerre Hansen, som er Tekniker hos Kjærgaard fortæller følgende: ”Jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med Vitani og vi er kommet godt i mål med de ønsker, der efterfølgende er tilkommet”. 

En sjov og sikker feature 
Der er placeret en Morpho Wave, en berøringsfri/coronavenlig fingeraftrykslæser, ved indgangen som alle medarbejdere skanner sig ind og ud på. Når den enkelte medarbejder skanner sig ind lyser læseren grøn og en stemme byder velkommen og den respektive medarbejders arbejdsplads er nu aktiveret. Når medarbejderen igen forlader bygningen, skanner denne sig ud, og læseren lyser rød og en stemme siger farvel – herefter slukkes den enkeltes arbejdsstation ned. ”Den enkelte medarbejder har virkelig en følelse af at være i samarbejde med huset”, fortæller Michael Nielsen, Direktør i Beckhoff Automation. 

Når den første medarbejder har skannet sig ind om morgenen er bygningen åben. Særlige rum som serverrum, teknikrum og lagerrum er beskyttet for uvedkommende og her er der placeret 5 Sigma Lite læsere indendørs (også fra IDEMIA). For at få tildelt adgang til disse rum skal medarbejderne skanne sin finger på læseren. Informationerne sendes – ligesom ved Morpho Wave læseren – gennem AEOS, hvor alle medarbejdere er registeret med sit fingeraftryk.

”I vores tidligere lejemål gav en fysisk nøgle adgang til kontoret. Med den nye ADK-løsning i vores nye domicil er processen nu nem og smart, og medarbejderne har taget imod løsningen med kyshånd. Den biometriske løsning skaber værdi i form af glæde for medarbejderne, idet Morpho Wave læseren er en sjov og fed feature, som giver en god indgangsvinkel til dialog. Derudover har eksterne personer af huset såsom rengøringsfolk også taget rigtig godt imod den biometriske løsning”, fortæller Michael Nielsen.

Næste skridt er muligvis at få implementeret løsningen på de øvrige kontorer i Danmark, da dette bl.a. sikrer ensartethed og strømlining på sikringsdelen.

 

Kort fortalt

RESULTATER
  • AEOS som adgangskontrolsystem kombineret med biometriske læsere fra IDEMIA
  • Værdiskabende løsning for medarbejderne samt eksterne folk af huset
  • Omgå fysiske nøgler
LEVERET I SAMARBEJDE MED

 

 

Her ses en Morpho Wave læser –

billedet er taget hos Vitani.