AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

Automatiseret løsning giver øget sikkerhed

Reno Djurs er et affaldsselskab, som ejes af Norddjurs og Syddjurs Kommuner. Reno Djurs står for affaldsordninger for alle private husstande, sommerhuse og virksomheder på Djursland. Behandlingsanlægget i Glatved tager imod næsten alle typer affald.

Anlægget i Glatved tager blandt andet imod deponeringsaffald, hvilket stiller høje krav til kontrollen. Da Reno Djurs i år 2016 stod overfor at skulle udfase, deres gamle vejesystem på deponeringsanlægget i Glatved, implementeret af en enkelt leverandør, var et af kravene, en fleksibel og leverandør uafhængig løsning.
Reno Djurs søgte en løsning, der optimerede indvejnings processen og forbedrede brugerfladen.

Integreret løsning mellem 5 leverandører
Det nye system tager højde for kravet om en høj sikkerhed og ønsket fra Reno Djurs om at være agile i forhold til teknologisk udvikling og udvidelse. På samme tid optimeres indvejningsflowet ved, at identificere både køretøjer og last ved indvejning, aflæsning og udvejning. Den rette løsning for Reno Djurs er baseret på stregkode- og nummerpladegenkendelse samt kameraovervågning af køretøjers last. En løsning der imødekom alle krav og blev integreret imellem hele 5 forskellige leverandører.

Alle fem leverandører samarbejdede professionelt og målrettet på at levere én samlet optimeret løsning
siger Jan Krüger Bodholt, Økonomichef Reno Djurs I/S.

Den hurtige proces har givet bedre resultater
Udfordringen var en integration imellem 5 leverandører, hvor resultatet blev en forbedring af brugerfladen og optimering af vejesystemet. Løsningen blev installeret på under 3 måneder inklusiv testmiljø af to omgange inden den endelige lancering.

Automatiseret løsning giver øget sikkerhed
Vitani Security har sammen med Kemp & Lauritzen leveret en samlet styring af adgang, kamera, bomme- og stregkodelæsere. Med AEOS som adgangskontrolsystem registrerer et sæt kameraer både nummerplade og last, og sender disse data til Navision, der håndterer genkendelse og godkendelse. Chaufføren scanner en stregkode og efter godkendelse køres lasten til den celle, affaldet tilhører. Stregkoden giver adgang på celleniveau og åbner bommen.
Nummerpladegenkendelsen sikrer ved udvejningen, at affaldsmængden er kontrolleret og godkendt.

Installationen af en automatiseret løsning, der følger et køretøj under hele besøget på deponeringsanlægget, har reduceret administrationstiden drastisk og øget sikkerheden.

Vi har idag et ‘gennemsigtigt’ vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ‘hvem har gjort hvad og hvorår’. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant
siger Jan Krüger Bodholt, Økonomichef Reno Djurs I/S.

Kort fortalt

RESULTATER
  • Optimering af indvejningsflow.
  • Integration imellem 5 forskellige leverandører.
  • Større agilitet i forhold til teknologisk udvikling og udvidelse.
  • Leverandøruafhængighed er opnået.
LEVERET I SAMARBEJDE MED