AEOS er en fremtidssikker platform

"AEOS er en fremtidssikker platform, stærk på ADK-delen, og ligeledes et system, der er velafprøvet på markedet. Derudover er der mange integrationer til AEOS, hvilket støtter godt op omkring den digitaliseringsrejse Grundfos er på

Martin Hjørnholm Andersen, Group Security Manager hos Grundfos Holding A/S.

Den hurtigste adgangskontrol findes på Vejle Erhvervshavn

Med BroBizz som adgangskontrol på havnen får vores kunder mulighed for smidigt at køre ind og ud uden at standse. Kunderne undgår ventetid, og havnen opnår besparelser på drift og mulighed for at øge kapaciteten

Knud Vang Nielsen, Havnedirektør på Vejle Havn.

Ruten til standardiseret global sikkerhed hos Danfoss

"Hvis du leder efter en global partner, er Nedap det bedste valg. Hvis jeg ser på andre, lignende virksomheder og deres udfordringer, kan jeg sige, at jeg er bedre stillet."

Fritz Lorentzen, Senior Security Consultant Danfoss

Improved processes for authorisation management at PostNord

"Both Vitani and Nedap are always prepared to support us in determing the best suitable solution, which is a major benefit."

Jonas Kaufeldt, Security Specialist PostNord 

Et krav om højere sikkerhed hos Moesgaard Museum

"Jeg mener i høj grad at Nedap AEOS er det optimale system, når man skal administrere og vedligeholde et stort sikringsanlæg."

Mikkel Berg Thorsager, Teknik- og Sikringschef Moesgaard Museum

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

"Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselskaber.

Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus

Reno Djurs optimerer deponeringsanlæg

"Vi har i dag et 'gennemsigtigt' vejesystem, hvor vi med stor lethed kan gennemskue ' hvem har gjort hvad og hvornår'. Dermed er vores overblik og sikkerhed for korrekt indvejning steget markant."
Jan Krüger Bodholdt, Økonomichef Reno Djurs I/S

En fremtidssikring af SOSU Aarhus

SOSU Aarhus er en selvejende uddannelsesinstitution under staten. Skolen udbyder erhvervsuddannelser og efter- og videreuddannelser indenfor social- og sundhedsområdet samt det pædagogiske område.
I sommeren 2015 rykkede skolen ind i helt nyopførte bygninger på Hedeager i Aarhus N.

BS Sikring er et jysk firma med base i Tranbjerg ved Århus. BS Virksomheden er stiftet af Bjarne Christiansen og Steen Mark Raunkjær og har sammenlagt næsten 40 års erfaring i sikkerhedsbranchen. I samarbejde med Vitani Security leverede og installerede BS Sikring ADK, AIA og TVO løsninger samlet i én grafisk brugerflade i SOSU Aarhus’s nye bygning.

Fra begrænsninger til fremtidssikre muligheder.
SOSU Aarhus skulle ved valget af adgangskontrol system (ADK) tage højde for mange ting også de behov og krav, der ikke allerede var der på installations tidspunktet for halvandet år siden. Valget faldt på en Nedap løsning, der betyder at SOSU i fremtiden kan tilpasse og integere nye behov ind i løsningen uden, at det bliver en lang og omkostningstung proces.

Det var vigtigt for os at et nyt anlæg ikke satte nogle fremtidige begrænsninger eller låste os senere i valget af servicefirmaer og vagtselsskaber.” siger Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus.

Når sikkerhed skal være simpelt og brugervenligt.
SOSU Aarhus’s imponerende bygning på 13.000 kvm. rummer op til 1000 studerende, derfor skal overblikket være nemt at få. Adgangskontrol (ADK) og Automatisk IndbrudsAlarm (AIA) er integreret i én samlet grafisk brugerflade, der vises på en trykfølsomfladskærm ved hovedindgangen. Brugerfladen viser driftsstatus og med en række sensorer fordelt i bygning kan en alarm hurtigt verificeres med kun ét enkelt klik på skærmen.

Ikke alle skal have adgang alle steder.
Håndteringen af op imod 1000 studerende kan være en tung proces. Derfor er de studerende ikke udstyret med brikker eller adgangskort, men har i åbningstiden adgang via alle yderdøre. Kontor områderne har en række fortrådet online døre, der er udstyret med Invexs læsere fra Nedap, som kræver at personalet viser en brik for at få adgang til området.

Der er flere steder installeret videovervågning med vandalsikre kameraer fra Avigilon. Med brugervenligheden for øje er den IP-baseret videoovervågning integrerbar med den grafiske brugerflade, så der kan vises live videooptagelser.

I vores valg af system var det vigtigt at systemet kunne indeholde mange funktioner, og kunne udbygges efter behov. Vi ønskede en faglig stærk og teknisk kompetent installatør, der kunne integrere vores behov ind i en Nedap AEOS installation, derfor valgte vi BS Sikring som installatør.” siger Bo Munk-Hansen, Pedel SOSU Aarhus.

Kort fortalt

RESULTATER
  • En højere grad af fleksibilitet er opnået.
  • Ukompliceret installations forløb.
  • Én integreret ADK, AIA og TVO løsning.
  • Et brugervenligt anlæg baseret på åbne standarder og ingen begrænsningerfremtidssikrer investeringen.
LEVERET I SAMARBEJDE MED