Vitani Security bjuder in till inspirerande events

26. april 2022

Vitani Security bjuder in till inspirerande events i Sverige, där vi tillsammans med Nedap Security Management, ILOQ och STid att fokusera på temat trender inom fysisk säkerhet – flexibilitet och bekvämlighet.

Vitani kommer tillsammans med Nedap Security att ge dig en djupare förståelse om AEOS systemet, dess fördelar och vilka värden AEOS ger dig som säkerhetsansvarig i ett större företag. Vi kommer även att lyfta fram de fördelar och möjligheter AEOS skapar för dig som installatörspartner.

Vi kommer även att tala om beröringsfri biometri och det unika larmsystemet som heter UNii utvecklat av Alphatronics.

När: Onsdag 1 juni 2022, 8.30-12.30.

Var: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, 411 11 Göteborg, Sverige.

När: Torsdag 2 juni 2022, 8.30-12.30.

Var: Scandic Continental, Vasagatan 22, 111 20 Stockholm, Sverige.

Presentationerna hålls på engelska eller svenska.

Vänligen se bifogad inbjudan och program här

För anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett mail till marketing@vitani.com där du anger om du vill delta i evenemanget i Göteborg eller på evenemanget i Stockholm. 

Sista anmälningsdag är 24. maj 2022

Om Vitani Security, Nedap Security Management, ILOQ och STid

Vitani Security har 20 års erfarenhet av säkerhetslösningar och har ett väletablerat partnernätverk i Norden.

Nedap Security Management är ett världsomspännande teknikföretag som fokuserar på passerkontroll. Nedap har mer än 40 års erfarenhet av passerkontroll. Ett av de större projekten Vitani och Nedap har gjort i Skandinavien är integration av AEOS som överordnat system hos PostNord.
Vitani och Nedap har varit affärspartners i nästan 20 år

iLOQ är ett finskt tillväxtföretag som omvandlar mekaniska låssystem till moderna digitala låssystem. iLOQ erbjuder självladdande digitala låssystem och en tillträdeskontroll som revolutionerar låsbranschen.

I över 20 år har STid uppfunnit smarta lösningar designade för säker passerkontroll och spårbarhet. STids förståelse för processer och digital identitet samt specialiserade kunskaper inom kryptografi har gjort STid till experter på att designa högsäkerhetslösningar till företag, industrier och regeringar.

För mer information om AEOS passerkontroll

  • AEOS är en global och flexibel plattform
  • AEOS erbjuder en hög grad av skalbarhet
  • Du kommer att ha en plattform för alla dina lösningar – med sömlösa integrationsmöjligheter, vilket gör att den passar bra oavsett dina säkerhetskrav

Hemsida: https://www.nedapsecurity.com/sweden/

Webbseminarium – AEOS passerkontroll

Nedap logo