IFF i Grindsted

"Samarbejdet med Vitani har fungeret rigtig godt. Det er en 100 år gammel fabrik, hvor opbygningen er foregået over mange år, hvilket har stillet krav til set-uppet. Vi er kommet rigtig godt i mål", fortæller Jens Rosager, Electrical Engineer hos IFF i Grindsted

Vandkvalitetsmåling i Almindsø i Silkeborg Kommune

En nyskabende metode til måling af vandmiljø

Salling Group

"I 2017 opnåede vi en potentiel besparelse på 3,6 mio. kr. gennem analyse af energiforbruget og i vores CSR-rapport for samme år, er vi 17 mio. kWh foran målet for 2020.

Benjamin Glinvad, Energy Manager hos Salling Group.

Mød Vitani Energy Systems

Vi leverer ikke energirådgivning – til gengæld lever alle vores kunder af det

Derfor arbejder vi hele tiden på at blive bedre til at understøtte den hverdag og de opgaver der lander på energirådgiverens bord. Vores ambition er at sikre at de opgaver vores kunder står overfor ude i bygningerne løses så godt og gennemarbejdet som muligt.

Vi udvikler, markedsfører og supporterer Omega-platformen, den førende IoT-baserede software til datahjemtagning, opsamling af bygningsdata og understøttelse af professionel energiledelse.
Med et førende energiledelsesystem og et valg mellem de mange uafhængige energirådgivere der arbejder med Omega, bliver det nu både attraktivt og overskueligt at få overblik over energiforbruget, energibesparelsespotentialet og tilskudsmulighederne.

 

Hvem hjælper vi

Hvordan gør vi det

Hvad siger vores kunder