Nedap Booster 2G

Booster 2G er en patenteret løsning til kombineret langtrækkende identifikation af køretøjer og chauffører. Denne transponder er monteret i køretøjet og indeholder et køretøjs identifikations nummer kombineret med en identifikation af chaufførens personlige ID kort, hvilket kan læses fra en distance på op til 10 meter.

Booster 2G sikrer at et køretøj aldrig kan få adgang til et sikret område medmindre det føres af en autoriseret chauffør. Det gør Booster 2G til den perfekte løsning når der er behov for en tæt monitorering af både køretøjer og chauffører, hvilket kan være i høj sikrings områder og situationer, hvor køretøjer anvendes af forskellige chauffører. Booster 2G sikrer automatisk identifikation af køretøjer med TRANSIT Ultimate og TRANSIT Standard.

TRANSIT RFID

Den automatiske løsning (AVI), køretøjs identifikation, er baseret på Nedap TRANSIT produkterne. TRANSIT Ultimate er en ekstrem robust langtrækkende læser, baseret på den semi aktive RFID teknologi (2.45 GHz band), hvilket gør det muligt automatisk at identificere ved afstande på op til 10 meter og ved hastigheder på op til 200 km/t.

Download datablad