Salling Group

"I 2017 opnåede vi en potentiel besparelse på 3,6 mio. kr. gennem analyse af energiforbruget og i vores CSR-rapport for samme år, er vi 17 mio. kWh foran målet for 2020.

Benjamin Glinvad, Energy Manager hos Salling Group.

Nemt, anderledes og værdiskabende på samme tid

IoT er på en og samme tid både en forlængelse af eksisterende klassiske teknologier – og en banebrydende ny måde at få viden på. Vi skal sikre, at alle aktører i de data drevne projekter arbejder på ét og samme grundlag – trækker i samme retning – og skaber en synlig fremdrift. Gerne med agile metoder.” Henrik Milling, Product Manager Vitani Energy Systems

De forskellige IoT teknologier vil komme til at vende op og ned på den måde vi ser på data idag. Billige, batteridrevne og trådløse sensorer vil give en hidtil uset indsigt i bygningernes drift og kan understøtte de klassiske løsninger indenfor adgangskontrol, tyverialarmer, brandalarmer, CTS styringer og ikke mindst energiovervågning.

Vitani er blandt de mest erfarne i branchen indenfor de ægte IoT-teknologier – Sigfox, LoRAWAN og NBIoT, og har strategisk samarbejde med en række leverandører af sensorer, netværk, cloud-services og AI-services.

Udnytter du dine data optimalt?
For at få optimal udnyttelse af dit system til energiledelse og -monitorering, er det vigtigt med valide data om ikke blot hovedmålere i bygningen – men også bimålere, fordelingsmålere og ikke mindst hvor i bygningen eller produktionen der er aktivet. Med de batteridrevne og trådløse sensorer til måling af fugt, temperatur, co2-niveau, lyd, lys og eksempelvis tilstedeværelse, får du mulighed for at finde årsagerne til dit energiforbrug på en ny og mere effektiv måde. IoT sensorerne kan i visse tilfælde monteres med en magnet og sender data direkte til dit energiledelsessystem – uden dataloggere eller kompliceret og dyr installation. Visse energi- og vandmålere leverer vi også direkte opkoblet på en Omega IoT platform, således at du kan koncentrere dig om at arbejde med data, og accelerere energispareprojekterne.

Vitani er førende i markedet indenfor Sigfox, LoRaWAN og NBIoT og er den leverandør med flest kørende devices i markedet.

DE FØRENDE PÅ IoT TEKNOLOGIER PÅ MARKEDET

Sigfox

LoRaWAN

NBIoT