EWII forlænger samarbejdet omkring OMEGA EMS

EWII A/S og Vitani Energy Systems A/S har forlænget samarbejdet med yderligere 3 år. EWII A/S har siden 2007 anvendt OMEGA EMS som energistyringssystem til energirådgivning og den nye aftale er ikke blot en fortsættelse af den gamle – den er også en udvidelse med nyskabende elementer.

Som nogle af de første i branchen, tilbyder EWII i samarbejde med Vitani ”energidata-as-a-service” – dvs. en fuldt driftet og serviceret løsning som et abonnement. Al drift af OMEGA sker i Vitani’s datacenter hvilket giver mulighed for at reagere hurtigere på nye markedsmuligheder.

EWII var blandt de første til at anvende Datahub data i rådgivningen og tilbyder sammen med Vitani også dataopsamling fra kundernes CTS eller produktionssystemer samt indeklimamålinger med IC Meter. Dette giver mulighed for en komplet rapportering over virksomhedens energiforbrug og indeklimatilstand.

Du kan læse mere om EWII og deres tilgang til energirådgivning på EWII’s hjemmeside eller læse om deres referencer. Kontakt evt. energirådgiver Allan Hoffmann på energiraadgivning@ewii.com eller 73 63 30 70 hvis du vil høre mere om de spændende løsninger der er leveret som en del af den nye aftale.