Bedre dataindsigt med Power BI

Ved at gøre brug af de nyeste funktioner i Omega API kan du som energiansvarlig for en større bygningsportefølje anvende et nyt værktøj til bearbejdning og formidling af viden omkring energiforbruget. Vi har i den forbindelse udviklet en Microsoft Power BI skabelon som med minimal indsats vil kunne aktiveres på langt de fleste Omega EMS-installationer. 

Ved at anvende Power BI som analyseværktøj opnår du nye former for interaktion med dine data og du kan nemt navigere rundt i rapporten for at opnå indsigt. Ligeledes har du mulighed for selv – eller i samarbejde med dit team – at arbejde videre på rapporter, skabe nye samt dele rapporter. Hvert team kan udgive interaktive rapporter og visualiseringer til deres interessenter og disse kan tilgås via en brugervenlig app (Power BI App).

Med Power BI samles dine rapporter i ét stort dashboard og giver dig dermed et godt og fuldendt overblik over din bygningsportefølje samt et dybdegående indblik i forbrug og omkostninger til energi i eksempelvis dine energispareprojekter.

Nedenstående er et eksempel på hvordan Vitanis standard Power BI skabelon kunne se ud, når den er udgivet som en Power BI App.

Omega API kan også anvendes til mange andre formål end Power BI og er du interesseret i at høre mere om hvordan Omega API kan skabe værdi for din virksomhed eller kommune er du meget velkommen til at kontakte os på salg@vitani.com.